Английският Уест Хям и неговите фенове за пореден път удивиха света на футбола. След вчерашната победа на „чуковете“ с 1:0 над Хъл Сити привържениците на лондончани направиха нестандартен избор за Играч на мача. С 57% от гласовете тази чест се падна на гредата на вратата на Дарън Рандолф.

Ирландският страж на Уест Хям не допусна гол, но до голяма степен имаше и късмет, тъй като играчите на Хъл Сити три пъти удариха греда, а при няколко положения футболисти на „чуковете“ чистеха от голлинията.

Тимът на Славен Билич стигна до успеха с гол на Марк Ноубъл от дузпа в 75-ата минута, но освен радостта от победата привържениците на лондончани изразяваха и недоумението си как отборът спечели последните си два мача, след като в тях игра ужасяващо и на моменти си спечели освирквания от трибуните.

Самият Билич призна, че Уест Хям е имал късмет при победата, а Хъл Сити е заслужавал поне точка: „Чувствам се късметлия. В големи части от мача изглеждаше, че съперникът не заслужава загубата. Аз обаче не мога да съжалявам „тигрите“, тъй като те имаха своите шансове, но не ги вкараха.“

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА