Защитникът на Манчестър Сити Уейн Бридж получи нов удар, след като стана ясно, че ще трябва да отсъства от терените около месец заради операция на херния. "Бедния Бриджи, няма никакъв късмет напоследък. Той обаче е решен да се върне колкото е възможно по-бързо и да помогне на отбора си да завърши сред първите четири", коментира пред "Сън" негов приятел.

29-годишния Бридж се оплакваше от болки в последните седмици, но стискаше зъби, за да играе. Вчера обаче клубните лекари окончателно са решили, че се нуждае от хирургическа интервенция. Футболистът вече бе аут за два месеца, след като получи контузия в коляното при победата с 2:1 над бившия си клуб Челси на "Ийстланд" на 5 декември.

Той обаче се възстанови за гостуването на "гражданите" на "Стамфорд Бридж" миналия месец, когато демонстративно отказа да се ръкува с капитана на "сините" Джон Тери заради аферата му с неговата бивша годеница Ванеса Перонсел. След скандала с Тери, Уейн Бридж се отказа от националния отбор на Англия и е категоричен, че няма да играе на световното първенство в ЮАР./БЛИЦ