Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е бил на косъм от смъртта по време на мача с Фулъм (3:2), гръмнаха на Острова. 26-годишният нападател получи дълбока рана на бедрото при сблъсък с Уго Родайега и стана ясно, че бутоните на играча на съперника са минали на милиметри от феморалната артерия. Ако тя е била разкъса, тогава кръвта на човек изтича за около 10 минути.

"Извадих късмет, че не разкъса мускула ми. Лекарите ми казаха, че съм бил на милиметри от разкъсване на артерията. Можеше да бъде много, много по-лошо. Благодаря на Господ", коментира Рууни, който в момента се възстановява от травмата и ще бъде извън терените за около два месеца.

"От медицинския щаб ми казаха, че много играчи са можели да припаднат при гледката с крака ми. Те обаче се опитаха да го прикрият от мен в съблекалнята. Тогава лекарите дезинфекцираха раната. През цялото време аз исках да гледам какво правят", добави нападателят на "червените дяволи".

"За щастие своевременните действия на медицинските лица предотвратиха по-сериозни и продължителни поражения за мен", каза още Рууни.

На Острова съобщават още, че Футболната Асоциация разследват случая, защото има съмнения, че Родайега е играл с подострени шипове на футболните си обувки. Играчът на Фулъм ще получи сурово наказание, ако се докаже, че това е било така.

3_5.jpg



4_1.JPG