ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лионел Меси със сигурност ще напусне ПСЖ през лятото и причината за това не са събитията от вчера, когато ръководството на парижани реши да го накаже заради това, че е заминал за Саудитска Арабия без разрешение. Трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че още преди месец Хорхе Меси - баща и агент на Лео, е уведомил клуба за решението на световния шампион.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Италианският журналист Руди Галети добавя, че Меси е получил подобрена оферта от Ал Хилал (Рияд), която е за 500 милиона долара годишно. Припомняме, че предишното предложение на клуба от Саудитска Арабия към аржентинеца беше от над 400 милиона. 

35-годишният аржентинец е поискал отсрочка от един месец, в който да проучи всички предложения, които би получил от клубове от Европа. 
Двете страни са сключили джентълменско споразумение, че ако Меси не получи достатъчно атрактивни такива, ще приеме офертата на Ал Хилал.

Разбира се, президентът на Барселона Жоан Лапорта все още има сериозни намерения да го върне на "Камп Ноу" и се опитва да открие най-подходящия механизъм, с който хем да осигури достатъчно добри условия на аржентинеца, хем да изпълни изискванията на Ла Лига относно финансовия феърплей.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК