Астън Вила разполага с чудесни показатели през сезон 2023/24. Отборът се стреми да запомни кампанията с финиширане в Топ 4 в Англия, а защо да не надхитри и конкурентите в Европа.

Под ръководството на Унай Емери виланите натрупаха качествени резултати – надделя над Манчестър Сити, Арсенал и Тотнъм в лигата, а в ЛК отстрани Аякс.

Сега предстои съперничество с един от коварните конкуренти, какъвто несъмнено е Лил. Двата отбора са се срещали в полуфинали в турнира Интертото през 2002 година, когато французите надделяха с 3:1 общ резултат.

Амбициите на Лил са напълно сходни с тези на Астън Вила. Към момента тимът на Пауло Фонсека е 4-и в Лига 1 и има аванс пред преследвачите Ница и Ланс.

В Лигата на Конференциите Лил няма загуба, а в 1/8-финалите победи Щурм Грац с 4:1.

В inbet са налични завишени коефициенти и MEGABOOST за двубоя между Лече и Рома:

  • Дузпа в мача – 3.00

  • Над 9.5 точни удара– 2.40

  • Над 4.5 засади – 2.10

  • Първи корнер за Лил – 2.35

  • Над 0.5 засади за Астън Вила – 1.50

Успехът за Астън Вила в сайта на inbet е оценяван на 1.63, а ставката за победа на гостите е 5.20. Равенството е с коефициент 4.05.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/