Унгария разби с 4:0 Андора и временно излезе на второ място в група "В" от световните квалификации преди еврошампионът Португалия да приеме Латвия. "Маджарите" вкараха по два гола във всяко от полувремената, а точни бяха Золтан Гера, Адам Ланг, Адам Гюрксо и Адам Шалай.

Преди този мач Андора имаше 57 поредни загуби в официални мачове от 2005 година насам, а в последните си 10 гостувания отборът не беше успявал да се разпише. За унгарците беше важно да спечелят убедително и да зарадват публиката на "Групама Арена" в Будапеща.

В 34-ата минута стражът на Андора Джосеп Гомес показа добър рефлекс след пробив на Джуджак, но при добавката ветеранът Золтан Гера откри резултата. В края на полувремето бранителят Адам Ланг се включи при една от атаките на унгарците и отблизо покачи на 2:0, а асистенцията отново бе на Джуджак. В 73-ата минута Гюрксо направи резултата класически, след като беше изведен в наказателното поле и технично насочи топката в обратния ъгъл, а в края на мача Шалай с пета сложи точка на спора.

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​