Манчестър Юнайтед направи уникален жест към фен на клуба. Новината беше съобщена от „Би Би Си“. Британският медиен гигант излъчи интервю с Маузес от Сиера Леоне, който премина над 4000 километра, за да гледа мача от последния кръг срещу Борнемут.

Двубоят беше отложен заради бомбена заплаха на „Олд Трафорд“ и ще се изиграе утре, вторник. След това се оказа, че бомбата е фалшива и забравена след учение по сигурността.

Така Моузес е трябвало да си замине от Англия, без да гледа любимия си отбор на живо и да изпита удоволствието, заради което е платил общо 1800 долара.

От управата на „червените дяволи“ разбрали за случая с фена от Сиера Леоне от други привърженици, които видели плачещия Моузес до стадиона. Реакцията на тима била светкавична и уникалка.

Манчестър Юнайтед предложил на своя африкански фен да остане в Англия за още една седмица на издръжка на футболния клуб. Моузес не само ще получи обратно парите, които е похарчил, но ще бъде гост на „червените дяволи“ за финала на ФА Къп срещу Кристъл Палас на 21 май (събота).

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!