Феновете на аматьорския нидерландски Куик Бойс впечатлиха цял свят със своята отдаденост и подкрепата си към любимия отбор. Феновете на тима от Катвайк ам Зее се появиха на тренировката, която започна в 5:00 часа сутринта. Привържениците впечатлиха с истинска огнена феерия, която организираха днес в ранните часове.

Както е известно, от 12 ноември в Нидерландия беше въведен нов локдаун, в който са забранени масовите мероприятия на открито след 20:00 часа.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Това обаче създаде сериозни проблеми не само на Куик Бойс, но и на всички аматьорски клубове, където играчите ходят на работа през деня. Те бяха принудени да намерят нетрадиционни мерки за провеждането на тренировките.

Затова клубът от Катвайк ам Зее реши да прави заниманията си преди началото на работния ден и футболистите започнаха да се събират в 5:00 часа сутринта, когато падат ограниченията за масови мероприятия на открито.

Куик Бойс в момента заема 10-о място в нидерландската трета дивизия с актив от 18 точки, на пет пункта през зоната, в която се води битката за оцеляване.