Бъдещето на Дейвид Мойс като мениджър на Манчестър Юнайтед за първи път е сериозно разклатено. Сайтовете на телевизия „ESPN“ и на в. „Гардиан“ твърдят, че хора от управата на „червените дяволи“ за първи път са се обърнали за първи път срещу шотландския специалист, който трябва по най-бързия начин да промени в положителна посока представянето на тима.
 
Според „ESPN” хора на ключови позиции в борда на Манчестър Юнайтед са вече срещу Дейвид Мойс и за първи път вероятността за уволнение на шотландския специалист е много голяма. Информацията твърди, че семейство Глейзър все още подкрепя Мойс, но той трябва бързо да промени в позитивна посока резултатите на отбора в следващите три мача.
 
„Гардиън“ е още по-категоричен и твърди, че утрешният 1/8-финален реванш от Шампионската лига срещу Олимпиакос може да се окаже решителен за оставането на Мойс на „Олд Трафорд“. Както е известно, „червените дяволи“ загубиха с 0:2 в Атина в първия мач. След срещата с Олимпиакос Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хям на „Ъптън Парк“ в събота, а във вторник (25 март) е градското дерби с Манчестър Сити на “Олд Трафорд“.