ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Бившият украински футболен национал Артьом Милевски е в болница в много тежко състояние, разкри Александър Алиев, с когото са били съотборници преди време.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

По време на кариерата си 38-годишният нападател е имал проблеми с алкохола, но се отказа от футбола едва преди две години.

"Слава Богу, успяхме да го настаним в болницата. Вече е там от 5 дни. Състоянието му е много сериозно, но лекарите полагат усилия. Бих искал да изразя дълбоката си благодарност на Динамо Киев и най-вече Игор Суркис, който пое всички разходи. Посещавам го в болницата през цялото време“, каза Алиев във видео в социалните мрежи.

Здравословното състояние на Артьом Милевски започна активно да се обсъжда в социалните мрежи, след като той публикува видео, в което се подписва на топка и тениска за благотворителност. Феновете обърнаха внимание на факта, че е бил пиян заради неразбираемата му реч.

Милевски има 50 мача и 8 гола за Украйна, обличал е екипите още на Динамо (Киев), Газиантеп, Хайдук (Сплит), Динамо Брест и Минай.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artem Milevskyi (@timi1010)