Футболен шеф е станал жертва на жесток побой пред ресторант, а пораженията за него са доста сериозно. Директорът на департамента за връзки с обществеността към Спартак (Москва) Антон Фетисов напускал заведението със своята съпруга, когато попаднал на група хора, които му се нахвърлили.

Фетисов отнесъл сериозни удари и бил повален на земята, където нападателите продължили да го ритат. Жертвата е откарана в болница и настанена в реанимация. За момента е в съзнание, но има доста наранявания и сериозно черепно-мозъчна травма. Полицията вече е започнала разследване на инцидента. Иззети са записите от охранителните камери на ресторанта.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Възмутен съм! Често съм изключително критичен към работата на Антон Фетисов. Не се отказвам от думите си, но това е зверство. Вероятно става дума за пияни хора, но това са само предположения. Пожелавам му да е силен заради своето семейство“, обяви известният руски журналист Василий Уткин в социалните мрежи.

За момента няма яснота дали нападението над Фетисов е свързано с професионалните му задължения. Часове преди инцидента Спартак (Москва) победи Химки с 2:1 след обрат в мач от 29 кръг на руското първенство. Спартак е на второ място в класирането с 56 точки, на шест зад Зенит и на три пред Локомотив (Москва).