Българският национал Ивелин Попов преживя истински кошмар при загубата на Газиантепспор с 1:4 като гост на Трабзонспор в мач от 26 кръг на турската Суперлига.
 
Попов си вкара автогол още в 7-ата минута, а в 20-ата не успя да възстанови равенството, тъй като пропусна дузпа. Българинът остана на терена до 58-ата минута, когато отстъпи мястото си на Тургут Шахин.
 
Бурак Йълмаз удвои аванса на Трабзонспор в 56-ата минута от дузпа, а девет минути по-късно Мустафа Юмлу покачи на 3:0 Марек Сапара върна едно попадение за гостите в 69-ата минута.
 
В 78-ата минута Газиантепспор остана с човек по-малко. Вратарят Жидрунас Карчемарскас фаулира Йълмаз в наказателното поле и получи червен картон. Гостите бяха извършили трите си смени и Сапара застана на вратата. Той обаче не успя да спаси битата от Бурак Йълмаз дузпа, който оформи крайното 4:1 за тима си.
 
Успехът изкачи Трабзонспор на четвърто място с 45 точки, на 9 зад лидера Галатасарай. Газиантепспор остана на 15-а позиция с 26 точки, на една над зоната на изпадащите.