Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е играл с болки в левия крак през последните няколко мача на "каталунците". Това твърди ESPN. 

Контузиите на футболисти в предни позиции обаче са задължили Бълхата да бъде на терена. Допълнително неприятното усещане се е засилило заради по-тежките тренировки, на които новият треньор Кике Сетиен е подлагал футболистите след идването си наскоро.

Въпреки всичко според информациите капитанът на Барса няма да пропусне двубоя с Атлетик Билбао за Купата на Испания в четвъртък.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Аржентинецът прави нов много силен сезон, като до момента има 19 гола и 12 асистенции в 24 двубоя във всички турнири, а освен това пропусна няколко мача заради травма. 

Преди малко пък стана ясно, че талантът на "каталунците" Усман Дембеле има разкъсване на проксималното сухожилие на двуглав бедрен мускул (Biceps femoris), без да е играл в последните два месеца.

Припомняме, че вчера французинът напусна принудително тренировка. Той ще пропусне остатъка от сезона.

Също така вчера се появи новина, че е имало скандал между Меси и Жерар Пике на една от тренировките на Барселона. Ключово е да се отбележи обаче, че новината дойде от мадридското издание "AS", което е известно с близките си отношения до Реал (Мадрид).