Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е напуснал стадион “Уембли” още преди финала. Това пише журналистът от авторитетната английска медия БиБиСи Фил МакНълти. БЛИЦ първи в света разпространи голямата бомба, че Митко няма да играе на финала срещу Барселона, който испанците спечелиха с 3:1 и завоюваха четвърти трофей в турнира. Сър Алекс остави българина извън групата за двубоя, а по-късно ви съобщихме, че с действията си шотландецът дал явен намек на Бербатов, че нещата отиват към раздяла.

“Слухове, непотвърдени до момента, казват, че Бербатов е напуснал “Уембли” преди старта на мача. Ако това е така, благодаря и сбогом Димитър," пише МакНълти от БиБиСи. Информацията на журналиста се допълва от факта, че българинът не седна до останалите си съотборници, които бяха извън групата. Нито една телевизионна камера не го улови на трибуните сред останалите представители на “червените дяволи”.

Сър Алекс обаче контрира новината и заяви: “Димитър Бербатов изгледа мача от съблекалнята. Той не е напускал "Уембли”./БЛИЦ