Димитър Бербатов, Уейн Рууни, Карим Бензема и Давид Вия могат да бъдат най-страховитото нападение в Англия, твърди bleacherreport.com. Местните журналисти смятат, че ако Сър Алекс Фъргюсън успее да привлече играчите на Валенсия и Лион, ще направи чудеса с Манчестър Юнайтед.

Изданието обсипва с похвали тези двама играчи, като едновременно с това не пропуска да отбележи, че българският нападател Димитър Бербатов би бил неизменна част от тима и неговите успехи, ако този сценарий, с тези две евентуални нови попълнения, стане факт.

"Давид Вия е най-добрият нападател в Европа, а Карим Бензема се счита за най-горещият футболист във Франция", смятат в bleacherreport.com.

В информацията се казва още, че "в действителност, ако Бербатов успее да възобнови головия си нюх, нещо, което е липсвало през последния сезон, и с Рууни съумее да възвърне хищническия си инстинкт за попадения, евентуалното партньорство на Бензема и Вия, заедно с Рууни и Берба ще бъде най-страховитият тандем от нападатели."

"Може би този тандем може да засенчи невероятното трио на Барселона – Меси, Анри и Ето`о. Тогава дори Флорентино Перес ще трябва да признае, че ако Вия, Бензема, Рууни и Бербатов заиграят един до друг, биха разбили Кака и Роналдо", се казва още в материала.

В действителност, изданието само дава своите предположения, какво би се случило, тъй като споменатите футболисти – Давид Вия и Карим Бензема, вече обявиха, че предпочитат да останат в своите клубове, пише "Гонг". Но със или без двамата нападатели, според изданието, Манчестър Юнайтед си остава фаворит за всички турнири – в Европа и Англия. /БЛИЦ