Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще се опита да привлече звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери, а в замяна ще предложи на германците Димитър Бербатов, твърди английското издание „Съндей Експрес”. Преди няколко дни друго английско издание "Нюз ъф дъ Уърлд" написа, че баварците следят ситуацията около българина и са готови да предложат оферта през лятото. По-късно се появи информация, че интерес към Митко има от Милан, Нюкасъл и още няколко отбора.

„Въпреки че настоява, че Бербатов не се продава, Фъргюсън може да използва нападателя като част от преговорите за нови попълнения, които да освежат отбора през новия сезон. Милан изрази интерес към българина, но Фъргюсън не изгаря от желание да прави директна продажба. Босът на Юнайтед вярва, че Франк Рибери би придал разнообразие и креативност на неговия отбор”, пише изданието.

„Въпреки, че има 80-те милиона паунда от продажбата на Кристиано Роналдо, сър Алекс смята, че 45 милиона паунда за френския ас е твърде много. Фъргюсън се надява, че може да изкуши Байерн да направи сделка с размяна на играч плюс значително по-малка сума пари. Тогава той би бил готов да направи трансфера”, завършва “Съндей Експрес”./БЛИЦ