Голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е пред сензационен трансфер в италианския шампион Ювентус, тръбят испанските и италианските медии.

Според спортното предаване „Хугонес“ по престижна испанска телевизия „кралете“ решили да продадат португалския национал на Ювентус, съобщава „Ас“. По информация на водещия на предаването Хосеп Педрерол босовете на Реал приели офертата от 100 милиона евро и ще пуснат Роналдо да си тръгне след 9 сезона на „Сантяго Бернабеу“.

„Кралският“ клуб предложил годишна заплата от 30 милиона евро на Роналдо, но португалецът бил решил да продължи кариерата си другаде. Везните можели да наклонят в полза на „бианконерите“ заради феновете им, които аплодираха португалеца след феноменалния му гол със задна ножица в четвъртфиналите на Шампионската лига през миналия сезон срещу „старата госпожа“ в Торино.  

Някои италиански медии пък твърдят, че производителят на екипировка на италианския шампион вече е започнал да отпечатва фланелките за новия сезон, а №7 бил запазен за името на португалеца. Засега няма официално потвърждение от спортния концерн.