Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

В Италия твърдят, че Димитър Бербатов се е разбрал с Фиорентина. Опитният български нападател бил съгласен да заиграе в Серия "А". Митко вече бил уточнил личните си условия по договора си с "виолетовите". Това съобщава специализираният за трансферни новини италиански сайт calciomercato.com.

Все още обаче ръководството на Фиорентина не се е споразумяло с колегите си от Манчестър Юнайтед за трансферната сума. БЛИЦ вече ви информира, че се подготвя раздялата на Митко с "червените дяволи", като Сър Алекс спешно привика Емил Данчев в Манчестър.

Снощи наставникът на "виолетовите" Винченцо Монтела пък се изказа ласкаво за Бербо, заявявайки, че той е страхотен играч.

31-годишният българин има контракт с Манчестър Юнайтед до края на стартиралия сезон, след което ще може да си намери клуб като свободен агент. В същото време Фиорентина търси опитен реализатор, като освен Бербо в полезрението на "виолетовите" от града на Данте Алигиери са още датчанинът Никлас Бендтнер и Марко Бориело. По този повод босът на клуба от Тоскана Андреа Дела Вале заяви в духовит тон, че фамилията на новия нападател на тима започва с буквата "Б". Това се случи след победата на Фиорентина над Удинезе с 2:1 у дома в първия мач от Серия "А", игран снощи. Успехът за "виолетовите" дойде след 2 гола на Стеван Йоветич.

Проследете развитието на футболните мачове и случващото се в другите спортове на уникалния лайвскор на БЛИЦ - ТУК