Испанският Валенсия на три пъти не успя да започне преговори с българския национал Станислав Манолев. Футболистът на ПСВ Айндховен има договор с холандския клуб до края на сезона и има право да разговаря с други отбори.
 
Както е известно, “прилепите” и “филипсите” се изправиха едни срещу други на 1/8-финалите на Лига Европа. Испанците опитали да срещнат Манолев и да го поканят на разговори още на летището във Валенсия преди първия мач, но двете страни се разминали.
 
От бившия отбор на Любослав Пенев ударили на камък и при повторния си опит, който бил след края на двубоя на “Местая”, спечелен от испанците с 4:2. Подобен неуспех “прилепите” са имали и на холандска територия след реванша (1:1). Както е известно, за интерес на Валенсия към българския национал се знае от края на 2011 г.
 
В същото време ПСВ Айндховен обяви, че в края на месеца започва преговори с Манолев за нов договор на играча. Българинът отдавна се дърпа от продължаване на контракта си с клуба и вече отхвърли няколко предложения. “Филипсите” обаче имат допълнителен коз. В настоящия договор на Станислав Манолев има клауза, която позволява на холандския гранд едностранно да продължи контракта на играча с още две години след 1 април.