Вратарят на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар, който ще окачи ръкавиците на пирона след края на сезона, се надява да сложи край на кариерата си по подобаващ начин със спечелване на Шампионската лига. Тази вечер неговият тим излиза като гост срещу Шалке 04 на “Фелтинс Арена” в Гелзенкирхен от 21:45 часа българско време.

"Винаги е хубаво да си част от отбор-победител. Представяме се добре в последно време и да се надяваме, че ще продължим по същия начин. Досега кариерата ми е прилична. Дано я завърша по един хубав начин", сподели Ван дер Сар преди мача с “миньорите”.

40-годишният страж предупреди неговите колеги да внимават много за голямата звезда и голмайстор на “кралскосините” Раул. "Той е удивителен играч. Толкова много години той бе на високо ниво и отбеляза толкова много голове за Реал (Мадрид). В добавка - той е голмайстор номер 1 на Шампионската лига. Той е играч, когото не трябва да изпускаш от очи. Много е опасен, трябва му съвсем малък шанс, за да вкара гол. Бранителите ни трябва да са безкрайно внимателни срещу него", добави холандецът. /БЛИЦ