Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал бе видимо доволен от успеха на тима с 3:2 над Арсенал в среща от 27-ия кръг на Висшата лига. Холандецът не пропусна да похвали Маркъс Рашфорд, който днес се отчете с две попадение за "дяволите".

"Резултатът и играта ни радват, приятно е когато играеш така качествено и мотивирано срещу един от най-добрите отбори във Висшата лига. През първото полувреме не играхме много добре, но през втората част действахме доста компактно", заяви Ван Гаал. 

"Когато имаш малък избор на изпълнители, то даваш шанс на младежите. Когато имаш голям избор от играчи, то тяхното време за игра намалява. Според мен младите футболисти винаги играят добре в първите си мачове. Вече във втория мач е различно. Рашфорд игра отлично и в двата мача, той е особен талант", каза още треньорът на "червените дяволи".

"Помня много от младите футболисти, на които съм дал шанс. Например Патрик Клуиверт вкара победния гол за Аякс във финала за Суперкупата на Холандия", допълни холандецът.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!