Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал отправи недвусмислено послание към младата звезда на тима Мемфис Депай. Холандският специалист разкритикува играча за отношението му към клубната философия и напомни, че много по-големи звезди са се проваляли на "Олд Трафорд".

"Райън Гигс вече даде съвет на Депай, но играчът е отговорен за собствените си действия. Трябва да уважаваш философията на своя отбор. Видяхме вече как някои футболисти не успяха да се адаптират към тази философия. Не може да знаеш предварително, преди да купиш някой играч, дали това ще се случи. Така стана с Анхел ди Мария и Радамел Фалкао. Дали още вярвам в Мемфис? Разбира се. Проблемът с младите играчи е, че те не са постоянни. Трябва да му се даде време", заяви специалистът.

В същото време, мениджърът на "дяволите" сподели, че за него спечелването на  английската Висша лига е много по-ценно от триумф в Шампионската лига, тъй като в своята кариера вече е успявал веднъж да покори европейския връх - през сезон 1994/1995 начело на Аякс.

"За мен най-важният трофей в момента е този в Англия. За мен той е по-ценен, защото вече съм печелил Шампионската лига, докато все още нямам титла в Англия. Разбира се не би трябвало да казвам това, тъй като всеки трофей, който спечелим е добре дошъл", уточни мениджърът на червените дяволи.

"За мен най-важният трофей в момента е този в Англия. Той е по-ценен, защото вече съм печелил Шампионската лига, докато все още нямам титла в Англия. Разбира се, не би трябвало да казвам това, тъй като всеки наш търиумф е добре дошъл", уточни мениджърът на "червените дяволи".