Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал отрече твърденията, че е подавал оставка след загубата на тима с 0:1 от Саутхемптън миналия уикенд. Холандецът за пореден път обвини медиите в неуважително отношение към него. Това се случи по време на пресконференцията на специалиста преди утрешния двубой за ФА Къп срещу Дарби Каунти. Двата тима се изправят един срещу друг от 21:55 часа на "Прайд Парк".

"Никога не съм говорил за оставки. Вие си измисляте какви ли не истории, които после трябва да опровергавам. Това е ужасно и отвратително, но вие си решавате какво да пиеше", разгневи се Ван Гаал.

"За трети път ме уволнявате, а аз продължавам да си стоя тук. Длъжен съм да посещавам тези пресконференции, въпреки че някои от въпросите са много неуважителни. Когато загубиш, става най-лошо. Предвидих го още преди мача със Саутхамптън. Сега не мога да си позволя повече загуби, защото тогава ще бъда уволнен за четвърти път. Тогава може би ще стане наистина. Фантастично е, че имам подкрепата на Ед Уудуърд и борда, но това увеличава още повече напрежението върху мен ", допълни холандецът.