Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал продължава да учудва всички на Острова с безумните си изказвания. Холандецът категорично отхвърля твърденията, че неговият тим играе слабо през настоящия сезон и отказа да отговори на нападките на легендата на "дяволите" Пол Скоулс, който заяви, че всичко на "Олд Трафорд" е скучно.

Както е известно, недоволството на феновете към Ван Гаал придоби нови измерения след измъчения успех на тима с 1:0 над Шефилд Юнайтед за ФА Къп, дошъл след гол от дузпа в добавеното време.

"Какво искате да направя? Да отговоря на Пол Скоулс? Това ли искате? Феновете са мислили, че няма да можем да вкараме гол, а може би са решили да си тръгнат няколко минути по-рано, за да избегнат трафика. Има много причини да си тръгнеш от стадиона. Когато аз съм гледал мачове, за да анализирам нашите съперници, предпочитах също да си тръгвам пет минути по-рано. Никога не можеш да знаеш каква е причината. Можете да бъдете много негативни, но ние сме в следващия кръг и постигнахме две последователни победи в един много труден за нас период" каза холандецът по повод поведението на част от феновете в мача срещу Шефилд, когато те напуснаха "Олд Трафорд" преди послендния съдйския сигнал.

"Спечелихме два пъти поред и това би трябвало да ни даде увереност, но никога не се знае. Сега играем далеч от дома и е различно. Мисля, че Нюкасъл играе доста добре. Точно това видях в мача им с Арсенал. Те обаче не успяха да победят, а това е най-важното във футбола. Не искам да печелят и срещу нас. Трябва да ги победим", допълни Ван Гаал.