Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал ще може да разчита на Марсиал, Дармиан и Смолинг в двубоя срещу Уотфорд от 28-ия кръг на Висшата лига, който е утре на "Олд Трафорд".

Холандецът помоли журналистите да оставят на спокойствие 18-годишния талант на тима Маркъс Рашфорд, тъй като цялото внимание към него може да окаже негативно влияние.

„Според мен Марсиал, Дармиан и Смолинг вече са готови за игра. Очаквам скоро да се завърнат Фелайни и Валенсия, а състоянието на Маркос Рохо не е сериозно и той също ще е на линия", започна Ван Гаал.

„Рашфорд, той е много млад, затова ще помоля всички да го оставите на мира. Момчето е едва на 18 години и макар да е здраво стъпило на земята, не смятам, че цялото това внимание ще му помогне, а напротив. Според мен обаче по-опитните ни играчи ще му помогнат в това отношение."

„Винаги смятам, че лидерът в класирането има най-големи шансове. В момента това е Лестър, но Тотнъм също се представя много силно. Всеки от тези отбори обаче има мач срещу нас, така че ще видим."

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!