Селекционерът на Холандия Луис ван Гаал призна, че някои от неговите бивши футболисти все още са му сърдити. Начело на групата ядосани е Христо Стоичков. Двамата работиха заедно в Барселона през 90-те години на миналия век.

Тогава холандецът и Камата бяха в доста напрегнати отношения и според специалиста, едва ли темпераментният българин му е простил и досега.

"За мен като треньор винаги е било много важно да поддържам добри отношения с футболистите си. Сега чувам, че играчите на Холандия не спират да ме ласкаят, което за мен е много хубаво. Но знам, че невинаги е така и невинаги може да бъде така. Има играчи, които още са ми ядосани. Питайте например Христо Стоичков. И не само него - Ривалдо, Франк Рибери, Лука Тони...", сподели Ван Гаал, който вече е мениджър на Манчестър Юнайтед.

"Правя всички стъпки, за да сме сплотен колектив. Наясно съм, че невинаги е възможно, защото има играчи, които не са отворени за моите методи. Но трябва да се спазват нормите ми", сподели Ван Гаал.

Той призна, че преди да подпише с Юнайтед е бил близо до Тотнъм и това е любимият му тим от детството.

"Бях близо до договор с Тотнъм. Истината е, че като дете аз бях фен на този отбор, а Джими Грийвс беше футболният му кумир", разкри 62-годишният специалист.