ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как звездите на отборите от efbet Лига прогнозираха мача между Интер и Верона - ТУК

Лидерът в Серия „А“ Интер започна 2024 г. с трудна домакинска победа с 2:1 над Верона в Милано в мач от 19 кръг на Серия „А“. Системата за ВАР имаше доста работа в двубоя, като в самия край можеше да повлияе на крайния резултат.

В 13-ата минута Лаутаро Мартинес откри резултата за Интер, възползвайки се от пас на Хенрик Мхитарян и с мощен удар прати топката във вратата. Десет минути по-късно домакините поискаха дузпа заради игра с ръка на защитник на Верона, но реферите прегледаха ситуацията с ВАР и не удовлетвориха претенциите на „нерадзурите“.

Четири минути след началото на второто полувреме Мартинес за втори път прати топката в мрежата на гостите. Попадението му беше отменено след преглед на ситуацията с видеоповторение, което показа засада да при изграждането на атаката.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

В 74-ата минута Тома Анри реализира изравнителното попадение за Верона, след като получи хубав пас в наказателното поле. Той се разписа само 45 секунди, след като се появи в игра на мястото на Милан Джурич. Това е най-бързият гол, вкаран от резерва от началото на сезона.

В четвъртата минута на добавеното време на мача Давиде Фратези вкара топката във вратата на Верона и донесе победата на Интер. Ситуацията беше прегледана с ВАР и в крайна сметка голът беше зачетен.

Гостите завършиха срещата с намален състав, след като Дарко Лазович получи червен картон в 90+6-ата минута. Два минути след това след разглеждане на видеоповторение Верона получи право да изпълни дузпа. Тома Анри обаче нямаше шанс и при удара си прати топката в левия страничен стълб.

С този успех Интер събра актив от 48 точки и се откъсна на върха на класирането с пет точки пред Ювентус, който утре може да съкрати изоставането си, ако спечели визитата си на последния Салернитана. Верона остава в зоната на изпадащите, заемайки 18-а позиция с 14 точки.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!