Бившата звезда на ЦСКА и настоящ играч на украинския Металург (Донецк) Велизар Димитров даде пространно интервю пред официалния сайт на клуба.

“Пропуснах няколко мача, тъй като имах травма, но сега съм добре. Контузията на челюстта повлия на формата ми, но сега се намирам в добро физическо състояние”, казва Вили, който бе извън терените заради счупена челюст.

“До края на есенния дял на първенството остават два мача – срещу Днепър като гост и срещу Карпати у дома. Към края на тази есен е нормално да има умора във всички, най-вече психологическа. Повечето чужденци не са били по домовете си от дълго време, не са се виждали с приятели и роднини, но преди всичко ние сме професионалисти и трябва да вършим работата си”, допълва халфът.

“Играхме много слабо в последния мач и допуснахме обидна загуба от Оболон (Киев). Трябва да гледаме напред, а не да се обръщаме назад. Сега гостуваме на Днепър, който е пред нас само на една точка. До края има още много мачове, така че нищо не се знае. Нашият отбор разполага с прекрасни футболисти, но най-важното е, че имаме страхотен екип”, завършва Вили./БЛИЦ