Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намекна, че бъдещето му в клуба не е сигурно, след като вчера в телевизионно интервю не е отрече, че е имал среща с кандидат-президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес.

Фактът, че Перес иска Венгер за наследник на Хуанде Рамос е добре известен, но сега изглежда французинът е готов да изслуша предложението.
 
Мениджърът на Арсенал даде изявление през френска телевизия и бе попитан, дали е говорил с човека, който според данните ще спечели президентските избори на “Сантяго Бернабеу” на 14 юни.
 
На въпрос, дали е говорил с Флорентино Перес, Венгер отговори: “Ще ми позволите ли, да запазя дискретност по тази тема? Май, не.” След това специалистът прави намек, че е готов да напусне Лондон след 13 години: “Един проект начело с Перес би бил много интригуващ.”
 
Очаква се детайли около срещата между Венгер и кандидат-президента на Реал (Мадрид) да бъдат публикувани още днес във френските медии. Предполага се, че беседата между двамата се е състояла през миналата седмица във вторник./БЛИЦ