Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер поднесе радостни вести за феновете на отбора, обявявайки, че Джак Уилшър е възстановен от травмата си и е готов да се завърне в игра. Халфът Алекс Окслейд-Чембърлейн също е подновил тренировки, а уелсецът Аарън Рамзи ще отсъства още около десетина дни.

"Все още не съм избрал състава за утре. Не мога да ви кажа дали Джак ще започне от първата минута, но е трудно да си в оптимална форма веднага след травма", заяви френският специалист на пресконеференция преди утрешния сблъсък с Кристъл Палас.

Във връзка със слуховете, че Санти Касорла може да напусне през лятото, Венгер коментира: „Санти удължи контракта си с нас през миналата година. Мисля, че няма от какво да се притеснявате. Той е нашият най-постоянен играч през този сезон, особено след като получи роля в центъра на терена.

Венгер потвърди и, че Тиери Анри е започнал треньорска кариера с юношеските формации на клуба. "Той бе тук един или два пъти досега, но е добре за младите играчи да се учат от него. Всеки бивш играч на Арсенал е добре дошъл, ако иска да се занимава с треньорска дейност. Много сме щастливи, че Анри предприе такава стъпка", завърши Венгер.