ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се уплаши от Димитър Бербатов преди мача на "топчиите" с Фулъм. Двубоят от 11-ия кръг на Висшата лига е утре от 17:00 часа на "Емирейтс". Френският специалист сподели, че пред тима му предстои трудна задача, тъй като в редиците на съперника има класни нападатели като Димитър Бербатов и Уго Родайега.

Венгер похвали силното представяне на двамата, както и това на Фулъм от началото на сезона. "Вкараха 21 гола, много са ефективни в атака. Имат Родайега и Бербатов. В офанзивен план са отбор, който създава много шансовете. Често вкарват попадения. 21 гола са доста впечатляващи за 10 мача", коментира наставникът на Арсенал.

Във временното класиране на Висшата лига "артилеристите" са пред Фулъм единствено по голова разлика, като и двата тима имат по 15 точки.

"Имахме един или два слаби мача у дома, съгласен съм. Особено срещу Шалке 04 (б.р. - загуба с 0:2 в Шампионската лига), дори мачът срещу КПР, в който бихме с 1:0, но не показахме най-доброто", коментира 63-годишният Арсен Венгер, който е начело на Арсенал от 1996-а.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА