Хелас Верона успя да разбие Фиорентина с 4:1 като гост. За "жълтите" се разписа Мойс Кийн на 2 пъти, а по веднъж отбелязаха Вукович и Алекс Ферари. Единственото попадение за Фиорентина бе дело на Жил Диас.

Двубоят във Флоренция започна повече от добре за гостите, които водеха с 2:0 след 20 минути игра. Първо Ягош Вукович съумя да се разпише в 11-ата минута, а Мойс Кийн удвои в 20-ата.

Второто полувреме започна още по-добре за Верона, които поведоха с 3:0 в 46-ата минута, а автор на попадението бе отново Мойс Кийн. В 53-ата минута на двубоя Жил Диас върна едно попадение, за да направи резултата 1:3, но само 2 минути по-късно Ферари отбеляза четвърто попадение за Верона, като така оформи крайното 1:4.

В друг от двубоите в Серия "А" Дженоа и Андрей Гълъбинов записаха домакинска загуба срещу Удинезе, който игра повече от 20 минути с човек по-малко. 

Единственото попадение в срещата бе дело на швейцарския национал Валон Бехрами, който се разписа в 62-ата минута на срещата, а 3 по-късно Самир си изкара червен картон. За Дженоа в игра се появи Андрей Гълъбинов в 70-ата минута, но не успя да помогне на своя отбор да избегне загубата.

След тези резултати Верона остава на 19-о място с 16 точки, Фиорентина е 11-и с 28, Дженоа заема 15-ото място с 21 пункта, а Удинезе е 8-и с 32 точки.
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"