ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

При свръх мерки за сигурност протече финалната среща от Шампионската лига Манчестър Сити – Интер (1:0) в Истанбул, предават репортерите на БЛИЦ TV.

Заради опасност от провокации, президентът на южната ни съседка Реджеп Ердоган нареди събитието да се охранява от подопечните му специални служби. Тежковъоръжени охранители бдяха за сигурността на унгарския премиер Виктор Орбан. Прочутият футболен запалянко пристигна в навечерието на мача на годината, а след това мина по червения килим пред олимпийския стадион "Кемал Ататюрк". Гардовете се подредиха като плътна стена около него и го съпроводиха до ВИП ложата.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

С тежка охрана, снабдена с бронежилетки и автомати, се движеше и шефът на УЕФА Алесандър Чеферин. Той бе возен до официални събития в Истанбул с брониран мерцедес S класа. Освен от униформени служители, Чеферин бе пазен и от цивилни представители на правоохранителните органи.

Във ВИП ложите на събитието присъстваха и знакови имена като Карл-Хайнц Румениге, Предраг Миятович, Роналд де Бур, Кристиан Виери, Кристиан Карембьо и целия отбор на Интер, спечелил Шампионската лига през 2010 година, както и много страхотни манекенки.

Домакините бдяха като орли над шампионския дуел. Над стадиона кръжеше хеликоптер, а стотици полицаи и служители на реда наглеждаха ултрасите на двата отбора. Мерките за сигурност помогнаха събитието да премине без инциденти, от което спечели футбола.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!