Централният бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич определи Барселона като фаворит за спечелването на Шампионската лига тази година.

Тази седмица “червените дяволи” и каталунците се очаква да си гарантират титлите във Висшата лига и Примера дивисион и на финала в Шампионската лига на 28 май (събота) в Лондон на “Уембли” ще излязат един срещу друг като шампиони на Англия и Испания.

"Няма да има някакви изненади, защото те не са променяли своя стил на игра от години. Барса е труден съперник и определено е фаворит за финала", сподели Видич пред сръбското радио "Б-92".

"Може би ние имаме леко предимство, защото играем по-близо от тях до стадиона в Лондон, но ние знаем много добре, че техните фенове ще са толкова много, колкото и нашите", допълни сръбският национал.

"Нямаме толкова много време да мислим за Барселона, защото трябва да мислим за следващия ни мач с Блекбърн. Трябва да направим така, че и математически да спечелим титлата. Когато сторим това, вече ще обърнем поглед към Барселона. Гледах ги вече на няколко пъти през този сезон, включително и в полуфиналния сблъсък с Реал (Мадрид)", завърши защитникът. /БЛИЦ