Вратарят на Барселона Виктор Валдес се изкaза ласкаво за своя колега от Реал (Мадрид) Икер Касияс и изрази пълната си подкрепа. Стражът на Кралския клуб е в конфликт с наставника Жозе Моуриньо и бе оставен резерва срещу Малага (2:3).

"Бях изненадан, когато ми казаха в съблекалнята във Валядолид (след края на мача на Барселона). Знаем причините. Има моята пълна подкрепа. Надяваме се скоро да бъде на вратата, където му е мястото. Харесва ми да го гледам как играе", каза Валдес пред “Марка”.

Вратарят коментира и своето бъдеще: "Моето бъдеще не ме тревожи. Защо да напускам Барселона? Само времето ще покаже какво ще се случи. Естествено не изключвам да премина в друг отбор”.

Виктор Валдес коментира преднината на каталунците пред Атлетико (Мадрид) и Реал. Барселона води с 9 точки на “дюшекчиите” и 16 на б”елия балет”.

"Още не е завършил първия полусезон. Истината е, че имаме добра преднина, но нищо не е окончателно. Винаги могат да се загубят много точки. Всички отбори заслужават уважение", завърши той.