Треньорът на Барселона Тито Виланова се изказа критично за топката на Адидас „Танго 12“, с която вчера каталунците играха срещу Кордоба за Купата на Краля. Барса победи с 2:0 след два гола на Лионел Меси.

“Все едно играехме с плажна топка“, заяви специалистът. „Аз не разбирам, защото по принцип разполагаме с отлични топки. Така е в Шампионската лига и първенството, но явно не и в Купата“, допълни специалистът.

"Искам специално да поздравя Вия за представянето му в този мач. Първият гол бе на сметката на Лео, но Давид се измъкна страхотно в празното пространство и след това му подаде да отбележи. Той се справи наистина добре и през тези 80 минути на терена ми напомни за времето преди контузията. Взехме добър аванс преди реванша, но още нищо не е решено, тъй като два гола могат да бъдат върнати. Домакини сме, но трябва да подходим сериозно, защото съперникът ще е амбициран да се представи добре. Лео Меси също направи поредния си силен мач, но аз искам да похваля целия отбор, който подходи сериозно към сблъсъка. Радвам се, че победихме и сега е време да мислим за следващия ни мач", завърши Виланова.