Треньорът на Барселона Тито Виланова похвали нивото на руския футбол преди гостуването на неговия тим срещу Спартак (Москва) утре вечер от 19:00 часа българско време.
 
"За нивото на руския футбол мога да кажа, че е високо. Сега руските клубове могат да си позволят да купуват водещи играчи на световния футбол. Трансфер на Меси в Русия? От мен не зависи кога той ще играе в Русия. Надявам се той още дълго да играе при нас в Барселона", коментира Виланова на пресконференцията преди мача.
 
„Познавам добре Емери от времето, когато беше във Валенсия. Тренираните от него отбори играят добре и в атака, и в защита. Сега нашите отбори не се познават много. Но към Спартак изпитваме уважение. В московския отбор бих изтъкнал Еменике - той е много бърз. Утре няма да има лесен мач. Доведохме с нас и двама резервни играчи в случай на контузии. Във всички мачове от Шампионската лига през този сезон ние се стараехме да победим”, допълни 43-годишният специалист.
 
„Групата ни е сложна, но това не е изненада, в Шампионската лига няма слаби отбори и утре ние ще се постараем да излезем от битката със Спартак с най-добър резултат", завърши наставникът на каталунците.