Сантандер и Виляреал завършиха 2:2 в мач от 25-ия кръг на испанската Примера дивисион. Гостите от Виляреал се добраха до точката в добавеното време с гол на бразилския нападател Нилмар.

Още в 3-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Ариел Нахуелпан отбеляза отблизо след пас на Пабло Пинийос в малкото наказателно поле. В 16-ата минута "жълтата подводница" направи хубава атака, но Кани не успя да се разпише.

През второто полувреме старши треньорът на Виляреал Хуан Карлос Гаридо бе изгонен от рефера заради невъздържано поведение. В 66-ата минута Катала центрира отляво и Марко Рубен с хубав удар с глава изравни за 1:1. Само две минути след това обаче новото попълнение Джовани дос Сантос, появил се в игра като резерва, върна преднината на Сантандер от един гол. В 72-ата минута Маркус Розенберг се озова в прекрасна позиция, но не успя да преодолее вратаря на гостите. Три минути преди края Джовани дос Сантос също направи сериозен пропуск, като не уцели вратата на гостите, изскочил очи в очи със стража Диего Лопес. В добавеното време влезлият в игра след почивката Нилмар почти от голлинията изравни резултата след изпълнение на ъглов удар.

Виляреал е четвърти в класирането с 47 точки, а Сантандер е 12-и с 29. Лидер е Барселона с 68 точки, пред Реал Мадрид с 61 и Валенсия с 51./БЛИЦ