Много интересна ситуация се оказа в Ювентус. Всички играчи на тима са под карантина, след като защитникът Даниеле Ругани даде положителна проба за коронавирус. Звездата на тима Кристиано Роналдо обаче не е изолиран заедно със съотборниците си.

Португалецът е използвал почивката в Серия „А“ заради заразата и се е прибрал на родния си остров Мадейра, за да е близо до майка си, която наскоро претърпя инсулт.

Очакванията бяха Роналдо да се прибере в Торино днес. Това обаче вероятно няма да може да случи, тъй като Португалия предприема същата стъпка като съседна Испания – забрана на всички полети за и от Италия. Така Роналдо остава блокиран в родината си и не се знае кога ще се присъедини към съотборниците си.

Последните информации гласят, че има вероятност Кристиано да получи специално разрешение да пътува с частния си самолет до Торино.

"Най-вероятно ще бъде направен голям компромис на Роналдо и той ще лети по-късно днес", пишат в Португалия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Въпреки че играчите са изолирани заради заболяването на Ругани, Ювентус не е прекратил тренировките си. Тимът се готви за реванша с Лион от 1/8-финалите на Шампионската лига. 

УЕФА още не е обявила решението за мача, но има вероятност той да бъде отложен заради заболяването на Ругани и карантината при „бианконерите“. Под въпрос е и реваншът между Барселона и Наполи на „Камп Ноу“, а причината е забранените полети между Испания и Италия.