Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш е спокоен за поста си и вярва, че отборът може да елиминира Наполи в осминафиналите на Шампионската лига. Челси загуби вчера гостуването си в Италия с 1:3.

“При 1:0 в наша полза пропуснахме няколко шанса за втори гол. Трябваше да играем по-добре в защита - допуснахме грешки в отбрана, които Наполи, един силен в атака отбор, наказа", сподели Вияш-Боаш. “Можехме спокойно да избегнем третия гол. Ако, авансът на Наполи бе от един гол на реванша, щеше да е по-добре. Сега ще ни е по-трудно да заличим пасив от два гола, но това не е невъзможно. Атмосферата на "Стамфорд Бридж" също би трябвало да ни помогне", продължи португалският специалист.

“Мисля, че и двата отбора създадоха много голови положения, мачът беше открит. Жалко, че в момент, когато бяхме в подем, Наполи ни вкара трети гол. Това бе удар за нас. И след това имахме шансове за гол, най-вече този на Дидие, но имаме на разположение 90 минути, за да обърнем нещата в наша полза и мисля, че този гол на чужд терен може да ни помогне", каза още Вияш-Боаш.

На въпрос дали ще води Челси и в реванша, 34-годишният португалец отговори: "Да, разбира се. Не мисля, че има значение дали ръководството ще ме подкрепи публично. Имам пълната подкрепа на собственика (б.р. - Роман Абрамович"./БЛИЦ