Мениджърът на Челси Андре Вияш-Боаш не е притеснен за поста си, въпреки лошите резултати на тима му напоследък. Португалецът заяви, че усеща подкрепата на собственика на клуба Роман Абрамович и е сигурен в успеха в предстоящия сблъсък с Наполи в Шампионската лига. Първият мач от 1/8-финалната фаза е от 21:45 часа тази вечер на "Сан Паоло" и ще бъде предаван директно по btv action.

"Имам пълната подкрепа на собственика. От разговорите с ръководството останах с убеждението, че всички вярват в проекта, който градим. Опитваме се да извършим промяна и да направим от Челси отбор, който догодина да е способен да спечели всички най-важни трофеи. Това обаче не означава, че нямаме цели до края на настоящaта кампнания", каза португалецът.

"Имайки предвид резултатите, спекулациите около бъдещето ми са нормални. Важното е, че собственикът вярва в мен и това ми дава спокойствието да продължа да си върша работата", добави 34-годишният Вияш-Боаш.

Португалецът твърди, че е получил нареждане от Абрамович да преобрази изцяло отбора, когато е поел работата миналата година. "От 2004-а досега Челси пише историята си. Но ако искаме това да продължи, трябва да направим промени", допълни младият наставник.