Мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Боаш изрази задоволството си от представянето на четирите нови попълнения Паулиньо, Роберто Солдадо, Насер Шадли и Етиен Капу при победата с 1:0 в гостуването на новака Кристъл Палас. Победният гол за „шпорите” отбеляза Солдадо (48-дузпа), за който бяха платени 30 милиона евро на Валенсия.

„Преди мача си говорехме, че няма да ни е лесно заради фактора изненада. Иън Холоуей реди отборите си много добре, като постави трима души много близо един друг зад гърба на нападателя, а ние не очаквахме това. Това направи играта им непредвидима и мачът беше труден“, коментира след мача Вияш-Боаш.

„Имахме няколко добри шанса да приключим двубоя, но с оглед на всичките 90 минути, смятам, че заслужавахме да спечелим. След гола очаквано намалихме темпото. Стигнахме до положения на контраатака, с които можехме да решим всичко. Беше важно за новите попълнения да играят. Те се докоснаха до интензивността на Висшата лига. За всеки един от тях това бе първи мач и бяха изненадани. Според мен обаче се справиха много добре“, допълни португалският специалист.