34-годишният мениджър на Челси Андре Вияш-Боаш изрази увереност за излизане от кризата въпреки поредната издънка. “Сините” водеха до 73-ата минута снощи при гостуването си в Леверкузен, но паднаха с 1:2. По този начин задачата им за прескачане групите на Шампионската лига се усложни. Младият треньор обясни, че и малшансът е изиграл роля.

„Всичко изглежда се случва на нас. В момента е трудно за английските клубове в Шампионската лига, но ние трябва да гледаме смело на нещата и да се върнем на победния път. Допускали сме много голове, но да допуснеш гол при ъглов удар в самия край е нещо, което не ни се беше случвало от доста време. Бяхме компактни и дисциплинирани при статичните положения. Един малък детайл обаче прави голяма разлика и в това състезание си плащаш тежко”, заяви Вияш-Боаш.
 
„В негативна серия от резултати сме и отборът отчаяно се опитва да излезе от нея. Увереността на играчите е срината и се очаква мениджърът да ги вдъхнови. Именно това е моята работа. Отговорността е моя”, завърши португалецът.