ЦСКА гази наред съперниците си в Югозападната „В“ група и няма загубена точка в 16-те си мача от есенния полусезон. „Червените“ имат 65 вкарани гола и само един допуснат. Оказа се, че в Англия имат аналог на „армейците“.

Питърбро Спортс прави изключително впечатляващ старт на шампионата, като до момента е спечелил всичките си 17 мача от началото на първенството. Тимът се състезава в United Counties Football League Division One, което се явява десето ниво във футболната пирамида на английския футбол.

Питърбро Спортс е с голова разлика +71 и има десет точки аванс пред втория в класирането Нортхемптън он Ченекс. Тимът стартира силно сезона, като имаше победи с 5:0, 6:0, 7:0 и 9:0, но в последно време срещна затруднения в мачовете със съперниците си. Серията изглежда беше към края си в събота, когато беше записана драматична победа с 2:1 след обрат срещу средняка Раундс Таун.

„На полувремето изоставахме с 0:1, а постоянните ни атаки не даваха резултат. Все пак 20 минути преди края успяхме да изравним с гол на десния ни бек Оливър Медуинтър. В последната минута той се разписа и с глава за победния гол. Докато празнувахме попадението, Раундс Таун за малко да изравни, но това не се случи и успешната ни серия продължава“, коментира президентът на клуба Тони Купър.

КЛАСИРАНЕТО В ПЪРВЕНСТВОТО КЪМ МОМЕНТА
72.jpg