Контролната среща между Мексико и Израел със сигурност ще остане незабравима за легендарния нападател на „ацтеките“ Куатемок Бланко, който изигра бенефиса си за националния отбор при успеха с 3:0.
 
Мачът няма да забравят и вратарите на двата тима. Мексиканският страж Хесус Корона беше откаран в болница заради контузия на главата и беше заменен от Гийермо Очоа. Вратарят на Израел Ариел Харуш пък със сигурност ще носи дълго време спомена за изявите си на стадион „Ацтека“.
 
Първите две гола на Мексико дойдоха след негови неумели намеси. 26-годишният страж, който не получава заплата от Бейтар (Йерусалим) заради финансови проблеми на клуба, не успя да уцели топката при далечен удар на Мигел Лаюн, след който падна първото попадение във вратата му.
 
При втория гол Харуш не успя да избие добре и топката отново влезе във вратата му след далечен удар на Лаюн. Третото попадение в мача беше реализирано от Марко Фабиан с удар от границата на наказателното поле, като при гола имаше засада на Хавиер Ернандес.