Днес бе един от най-напрегнатите дни през годината в английския футбол. В 19:00 часа българско време затвори летният трансферен прозорец.

Най-любопитната сделка от последния ден на пазара за английските клубове бе преминаването на белгийския нападател Ромелу Лукаку от Манчестър Юнайтед в Интер.

Единствено Челси нямаше право да прави трансфери, тъй като има забрана от УЕФА да привлича нови футболисти до следващото лято.

ПО-ВАЖНИТЕ ТРАНСФЕРНИ НОВИНИ ОТ АНГЛИЯ В ПОСЛЕДНИ ДЕН ОТ ПАЗАРА

23:11 часа ОФИЦИАЛНО Арсенал продаде Алекс Иуоби на Евертън за необявена сума
22:19 часа ОФИЦИАЛНО Арсенал обяви привличането и на Давид Луис от Челси
21:11 часа ОФИЦИАЛНО Лестър привлече белгийския халф Денис Прае от Сампдория за 21 млн. евро
20:51 часа ОФИЦИАЛНО Челси преотстъпи халфа Дани Дринуотър на Бърнли
20:19 часа ОФИЦИАЛНО Офанзивният халф Джош Онома премина от Тотнъм във Фулъм със свободен трансфер
19:55 часа ОФИЦИАЛНО Халфът Райън Сосеньон премина от Фулъм в Тотнъм за 27 млн. евро
19:37 часа ОФИЦИАЛНО Манчестър Сити купи десния защитник Педро Поро от Дженоа за 12 млн. евро
19:23 часа ОФИЦИАЛНО Тотнъм привлече халфа Джовани Ло Селсо от Бетис за 16 млн. евро
19:11 часа ОФИЦИАЛНО Нюкасъл прати дясното крило Джейкъб Мърфи в Шефилд Уензди под наем за един сезон
19:03 часа ОФИЦИАЛНО Шампионът Манчестър Сити обяви привличането под наем за една година на ветерана Скот Карсън от Дарби Каунти

19:00 часа КРАЙ НА ЛЕТНИЯ ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ
18:59 часа ОФИЦИАЛНО
Арсенал купи левия защитник Киърън Тиърни от Селтик за 27 млн. евро
18:58 часа Халфът на Ливърпул Овие Еджария преминава в Рединг под наем до края на сезона
18:57 часа ОФИЦИАЛНО Биркир Бярнасон напусна Астън Вила и стана свободен агент
18:55 часа ОФИЦИАЛНО Евертън прати защитника Матю Пенингтън в Хъл Сити под наем
18:45 часа ОФИЦИАЛНО Ман Сити продаде десния защитник Данило на Ювентус за 37 млн. евро, след като взе от "бианконерите" Жоао Кансело за 65 млн. евро
18:35 часа ОФИЦИАЛНО: Евертън привлече под наем Джибрил Сидибе от Монако за 2,5 млн. евро
18:25 часа ОФИЦИАЛНО: Лийдс привлече Еди Нкетия (на снимката вдясно). Младият нападател на Арсенал ще играе под наем за тима за един сезон  
18:00 часа ОФИЦИАЛНО: Манчестър Юнайтед продаде белгийския нападател Ромелу Лукаку на Интер
17:50 часа ОФИЦИАЛНО: 
Брайтън привлече Аарън Мой от Хъдърсфилд
17:30 часа ОФИЦИАЛНО: Уотфорд привлече крилото на Рен Исмаила Сар
17:20 часа ОФИЦИАЛНО: Уест Бромич представи Чарли Остин. 30-годишният нападател бе привлечен от Саутхемптън
16:37 часа ОФИЦИАЛНО: Защитникът на Тотнъм Камерън Картър-Викърс премина под наем в Сток Сити
15:30 часа Ювентус прекрати още един преговори с английски отбор. Трансферът на Марио Манджукич в Манчестър Юнайтед изглежда няма да се състои
15:18 часа Евертън проявява интерес към аржентинския защитник на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо, който може да се окаже излишен на "Олд Трафорд" след привличането на Хари Магуайър.
15:03 часа Нападателят Анди Керъл е пред завръщане в бившия си клуб Нюкасъл. Бившият английски национал е без отбор, след като договорът му с Уест Хям изтече. Този трансфер не зависи от затварянето на трансферния прозорец, тъй като Керъл е свободен агент
14:25 часа ОФИЦИАЛНО: Ливърпул прати нападателя Тайво Авони под наем в Майнц. Това е поредно преотстъпване на нигериеца след тези във Франкфурт, НЕК Наймеген, Мускрон и Гент.
14:04 часа Според "Гадзета дело спорт" трансферът на Дибала в Тотнъм все пак може да се осъществи до края на деня, но като наем. Така ще отпаднат пречките, свързани с комисионата за агента на аржентинеца и трудностите при преговорите за имиджовите права на Дибала
13:40 часа ОФИЦИАЛНО: Брайтън привлече десния бек Ромарик Япи от ПСЖ. 19-годишният бранител подписа договор за 1+1 години
12:50 часа !!!!! Очакваният трансфер на Пауло Дибала в Тотнъм изглежда няма да се състои, тъй като Ювентус в последния момент се е отказал да продава аржентинеца.
11:59 часа ЦСКА (Москва) отхвърли оферта на Кристъл Палас от 23 милиона паунда за Фьодор Чалов. "Орлите" продължават да се надяват на позитивен изход на преговорите до затварянето на трансферния прозорец.
11:46 часа Белгийският полузащитник на Сампдория Денис Прает пристигна на базата на Лестър, за да премине медицински прегледи преди трансфера си за 18 милиона паунда.
11:36 часа Халфът на Байерн Меритан Шабани е в Англия, за да премине прегледи и да подпише договор с Уулвърхемптън, след като двата клуба се разбраха за трансфер на 20-годишния футболист.
11:04 часа ОФИЦИАЛНО: Уест Хям представи ново попълнение. Това е 22-годишният швейцарски нападател Албиан Айети от Базел, който подписа четиригодишен договор.


09:57 часа Арсенал постигна споразумение с Челси за трансфер на Давид Луис срещу 8 милиона паунда. "Артилеристите" са пред финализиране на сделката за Киърън Тиърни от Селтик за 25 милиона.
09:30 часа Английският национал Скот Карсън минава медицински прегледи в Манчестър Сити преди трансфера си от Дарби Каунти под наем
08:34 часа Около 200 фенове на Интер посрещнаха Ромелу Лукаку на летището в Милано. Белгиецът от Манчестър Юнайтед е пред трансфер при „нерадзурите“ срещу 73 милиона паунда.

 


08:18 часа Според информациите от Италия Манчестър Юнайтед преговаря с Ювентус за Марио Манджукич. Иняки Уилямс от Атлетик (Билбао) и Фернандо Йоренте също са варианти
08:07 часа Тотнъм се разбра с Фулъм за трансфер на Раян Сесеньон срещу 25 милиона паунда. Сумата може да набъбне до 30 милиона, а при „котиджърс“ преминава Джош Онома.
06:20 часа Тотнъм постигна споразумение с Бетис за трансфер на халфа Джовани Ло Селсо срещу 55 милиона паунда.
02:00 часа ОФИЦИАЛНО: Втородивизионният Рединг привлече от Интер румънския национал Джордже Пушкаш, който беше трансферна цел и на ЦСКА.

01:30 часа ОФИЦИАЛНО: Крилото на Саутхемптън Джош Симс беше даден под наем на Ню Йорк Ред Булс до края на годината.
01:15 часа ОФИЦИАЛНО: Халфът на Евертън Джеймс Макарти премина в Кристъл Палас срещу необявена сума.