ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Френският национал Рандал Коло Муани, който на 24 август вкара гол на Левски за Айнтрахт (Франкфурт) при равенството 1:1 на „Васил Левски“ и седмица по-късно премина в ПСЖ, се забърка в сериозен скандал.

Коло Муани и съотборниците му при парижани Усман Дембеле, Ашраф Хакими и Лейвин Курзава са обвинени в отправяне на обидни скандирания към футболисти и фенове на Олимпик (Марсилия). След победата на ПСЖ с 4:0 през уикенда в мач от вътрешното първенство те са застанали пред агитката на френския шампион и заедно с феновете са изпели рефрена: „Марсилци, е***е си майките!“. Освен това са отправили хомофобски обиди.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Изслушването е насрочено за 5 октомври. На него ще има и представители на клуба, който пък ще отговаря за прояви на хомофобия от феновете. Според информации във френските медии, четиримата футболисти на Пари Сен Жермен могат да получат наказания до четири мача

Френският спортен министър Амели Удеа-Кастера бе сред първите ръководните фигури в страната, които критикуваха футболистите и феновете на Пари Сен Жермен за поведението им. Тя заяви, че няма да толерира подобни прояви и битката с тях ще продължи.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!