Волфсбург ще бъде без бразилския национал Луис Густаво за важното домакинството срещу Манчестър Юнайтед в Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа българско време. Двата тима влизат в директен спор за място на 1/8-финалите, а Густаво трябва да отпадне от сметките на „вълците” заради болки в гърба, които му пречат да тренира нормално.

"Няма шанс да започна като титуляр. Все още мускулатурата на контузеното място не е добре изградена и чувствам болки", сподели Луис Густаво.

Треньорът на германския тим Дитер Хекинг ще решава в последния момент дали да разчита на бразилския дефанзивен полузащитник, но най-вероятно няма да рискува с включването му в игра.

Волфсбург е лидер в група "В" с 9 точки и равенство срещу Манчестър Юнайтед го устройва да продължи напред. При победа обаче „вълците” ще си гарантират и първата позиция в групата. „Червените дяволи” са втори с 8 точки, а трети е ПСВ Айндховен със 7. В последния си мач холандският шампион посреща ЦСКА (Москва), който е последен с 4 точки, но при победа на стадион „Филипс” в Айндховен ще завърши на трето място и ще играе на 1/16-финалите в Лига Европа.