Въоръжена банда прекъсна тренировката на първодивизионния аржентински Сан Мартин (Тукуман), заплаши играчите и е даден поне един изстрел във въздуха. Новината бе разкрита от един от футболистите на тима.

Според аржентинските медии поне 50 привърженици са нахлули по време на заниманието и са настояли заплашеният от изпадане тим да спечели оставащите си три мача до края на сезона.
 
“Започнаха да крещят и да ни заплашват, разкрива чилийският нападател Кристиан Канио пред радио “ADN”. – Отидоха при треньора и му заявиха, че играем много дефанзивно. След това дойдоха при нас и заявиха, че обираме клуба.”
 
“Извадиха оръжията си и ни ги показаха, а когато си тръгваха отправиха един изстрел във въздуха. Обявиха, че ако не спечелим девет точки от последните си три мача ще има последствия”, заяви Канио.
 
Сан Мартин, който загуби с 0:3 от Бока Хуниорс в неделя, е на 19-о място в класирането. Последните два тима от 20-те в аржентинския шампионат изпадат директно, третият изпадащ се определя от представянето му в последните три сезона./БЛИЦ