ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Войната между братята Погба продължава, а към звездата на Ювентус Пол полетяха нови обвинения от задържания за изнудване Матиас Погба.

Макар да е в ареста, от профила му в социалните мрежи се разпространяват видео съобщения, с които звездата  а френския национален отбор е сравняван със съдените за изнасилване Ар Кели, Харви Уайнстийн и Бенджамен Менди.

"Брат ми Пол е лицемерен и подъл престъпник. Маската му обаче ще падне, като на Ар Кели, Харви Уайнстийн и Бенджамен Менди. Ще видите, че лицето му не е никак красиво. Да си известен, не значи непременно, че си добър човек. Никой не е над справедливостта", заяви Матиас Погба и продължи с друго съобщение.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Ако виждате тези съобщения, това означава, че не съм на свобода заради полицията или хората около брат ми. Следователно плановете да ме накарат да млъкна са проработили. Пол многократно е правил магии на свои съотборници, включително и на Килиан Мбапe, от ревност или желание да спечели някой мач.

Винаги е имал в обкръжението си престъпници, от които се е възползвал или да вършат неща за него или се изцапат ръцете с кръв", твърди по-големият брат на Пол Погба.